kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۴۳۴۱
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۵
رکوردی که زود به زود می‌شکند

709 بیمار کرونایی دیگر جان خود را از دست دادند

طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۰۹ نفر دیگر در کشور بر‌ اثر ابتلا به کرونا جان باختند و این ویروس بار دیگر یک رکورد جدید تلفات روزانه را به نام خود ثبت کرد.


ویروس کرونا طی مرداد ماه تلفات روزانه را چندین بار جابجا کرد و ۳۱ مرداد ماه به رکورد بی‌سابقه مرگ ۶۸۴ طی ۲۴ ساعت رسید.
اما با گذشت دو روز از شهریور، کرونا نشان داد که قصدی برای عقب‌نشینی ندارد و درصدد کسب رکوردهای تازه است.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «۷۰۹ نفر در طول ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۳ هزار و ۳۵۷ نفر رسید.
از دوشنبه اول شهریور تا سه شنبه دوم شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۰ هزار و ۶۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که پنج هزار و ۴۸۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به چهار میلیون و ۷۵۶ هزار و ۳۹۴ نفر رسید.
تا کنون سه میلیون ۹۹۳ هزار و ۲۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
۷ هزار و ۷۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۸ میلیون و ۹۳ هزار و ۵۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۱۷ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۶۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۶ میلیون و ۴۷۶ هزار و ۷۷۳ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۲۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۴۳۴ دُز رسید.
افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند.
در شبانه‌روز گذشته، بیش از ۵۷۲ هزار دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.»
به گزارش ایرنا، ایران اکنون در خیز پنجم کرونا که از ابتدای تیر ماه از جنوب آغاز شد و به مرکز کشور رسید، به سر می‌برد.
ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت چندی پیش با استناد به یک برآورد بین‌المللی هشدار داد اگر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی‌اعتنایی شود تعداد تلفات ویروس کرونا به ۶۰۰ تا ۸۰۰ نفر در روز خواهد رسید.
تلفات کرونا در کشور ۲۸ مرداد ماه از مرز یکصد هزار نفر عبور کرد.
ادامه تاخت و تاز کرونا
رئیس‌بیمارستان رسول اکرم(ص) از حجم بسیار زیاد مراجعه بیماران سرپایی و بستری خبر داد و رئیس‌مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) گفت: پذیرش بیماران بیشتر برای ما میسر نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ریاحی رئیس‌بیمارستان حضرت رسول اکرم در برنامه تیتر امشب، گفت: با حجم بسیار زیاد مراجعات سرپایی و بستری مواجهیم و نشانه‌ای از کاهش مراجعات نداریم.
این فوق تخصص ریه افزود: به ناچار ما با دو تمهید یکی بستری موقت و دیگری ترخیص زودتر بیمارانی که حالشان بهتر است خدمت رسانی به بیماران را مدیریت می‌کنیم.
وی با بیان اینکه با توجه به برخی رفتار‌های اجتماعی اخیر، افزایش بیماران پیش‌بینی می‌شود اظهارداشت: با توجه به این حجم مراجعات، آمار‌های فوتی‌ها همچنان بالا خواهد بود.
رئیس‌بیمارستان حضرت رسول اکرم ادامه داد: مهم‌ترین تفاوت سویه دلتا، شدت بیماری بیشتر آن و قدرت بسیار زیاد انتقال آن است، دیگر اینکه میزان ماندگاری ویروس نیز در بدن بیمار بیشتر است.
ریاحی با تاکید بر واکسیناسیون سریعتر و گسترده افراد، گفت: افرادی که فوت می‌کنند سنشان در حال کاهش است و راهی جز رعایت شیوه نامه‌ها و واکسیناسیون سریعتر و گسترده نداریم.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز در این برنامه رعایت محدودیت‌ها در تعطیلات ۶ روزه را بهتر از قبل ارزیابی کرد و افزود: ۸۰ درصد کاهش تردد بین استانی داشتیم و حدود ۶۰ درصد رعایت عدم تجمع و دسته روی را داشتیم، اما متاسفانه در مجموع در برخی شهر‌ها و مناطق، تجمع را داشتیم.
فرهادی گفت: در ادامه محدودیت‌ها، بر تعطیلی هفت گروه شغلی پر خطر تاکید شده که عبارتند از رستوران‌ها، کافی شاپ‌ها، پاساژها، سینما، تئاتر، استخر‌های سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی.
رئیس‌مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نیز در ارتباط تصویری با این برنامه با اشاره به ثبات حجم بالای بیماران و مراجعه کنندگان گفت: میزان ماندگاری بیماران در بخش‌های ویژه و آی سی افزایش یافته که این موضوع ما را با کمبود تخت و میزان بیشتر فوتی‌ها رو‌به‌رو خواهد کرد.
دکتر خسرو صادق‌نیت از مسئولان تقاضا کرد همه تلاششان را برای کاهش شیوع بیماری به ویژه در تهران بکنند برای اینکه پذیرش بیماران بیشتر دیگر میسر نیست.
دکتر چنگیز، رئیس‌دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را در اصفهان حدود ۵۰ درصد ذکر کرد و افزود: مشکل زدن ماسک نیست، ماسک را اغلب استفاده می‌کنند، مشکل عمده بحث فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی و قرار گرفتن در محیط‌های سربسته با تهویه ناکافی است.
دکتر سیدعباس موسوی، رئیس‌دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم از کاهش میزان ورودی بیماران به بیمارستان‌های مازندران خبر داد و از مسئولان خواست وقتی تصمیم به تعطیلات می‌گیرند درخصوص خروج خودرو‌ها از شهر‌ها سختگیرانه‌تر عمل کنند.
آمار تفکیکی واکسیناسیون کرونا در کشور
تا ۲ شهریور
آمار تفکیکی واکسیناسیون کرونا در کشور تا دوم شهریور اعلام شد.
از ابتدای برنامه ملی واکسیناسیون علیه
کووید -۱۹ تا دوم شهریور ۲۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و
۴۳۴ دُز تزریق واکسن در کشور صورت گرفته که آمار تفکیکی واکسن مصرفی کرونا در کشور تا ۲ شهریور به این شرح است: اسپوتنیک نوبت اول: ۴۴۶۵۲۸،اسپوتنیک نوبت دوم: ۳۶۲۷۴۴،سینوفارم نوبت اول: ۱۱۷۱۵۸۸۶، سینو‌فارم نوبت دوم: ۴۶۱۱۸۶۳،بهارات نوبت اول: ۵۹۳۸۹،بهارات نوبت دوم: ۵۴۲۲۷،آسترازنکا نوبت اول: ۳۱۸۵۲۳۹،آسترازنکا نوبت دوم: ۱۰۸۱۷۵۴،برکت
نوبت اول: ۱۸۲۶۶۱۹،برکت نوبت دوم: ۳۶۶۱۸۵،مجموع نوبت اول: ۱۷۲۳۳۶۶۱،مجموع نوبت دوم: ۶۴۷۶۷۷۳.