kayhan.ir

کد خبر: ۲۳۲۶۶۹
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۷

سرلشکر رشید: مبدأ و مسیر تجاوز به مراکز هسته‌ای ایران مورد حمله کوبنده قرار می‌گیرد

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بدون درنگ، تمامی مراکز، پایگاه‌ها، مسیر و فضای استفاده‌شده برای عبور و مبدأ تجاوز را بر اساس طرح‌های عملیاتی تمرین‌شده مورد حمله کوبنده قرار خواهند داد.

سردار سرلشکر غلامعلی رشید؛ فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) در جمع فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش پیامبر اعظم17 تصریح کرد: هرگونه تهدید مراکز هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی از سوی رژیم صهیونیستی بدون چراغ سبز و حمایت آمریکا امکان‌پذیر نیست.
وی افزود: در صورتی که تهدیداتی از این دست جنبه عملی به خود بگیرد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بدون درنگ، تمامی مراکز، پایگاه‌ها، مسیر و فضای استفاده‌شده برای عبور و مبدأ تجاوز را بر اساس طرح‌های عملیاتی تمرین‌شده مورد حمله کوبنده قرار خواهند داد.
اذعان صهیونیست­ها به ناتوانی
در این باره گفتنی است که چند مقام امنیتی و نظامی حال حاضر و سابق رژیم غاصب صهیونیستی روز شنبه به یک روزنامه آمریکایی گفتند که تل‌آویو توان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد. به نوشته «نیویورک تایمز» چند مقام و کارشناسان ارشد نظامی کنونی و سابق (رژیم) اسرائیل گفتند که تل‌آویو به این زودی‌ها توانایی انجام حمله‌ای که بتواند برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند یا حتی به تاخیر بیندازد، ندارد.
یکی از مقام‌های بلندپایه امنیتی کنونی رژیم اسرائیل گفت که آماده ‌سازی حمله‌ای که بتواند به پروژه هسته‌ای ایران آسیب جدی وارد کند، دست‌کم دو سال طول می‌کشد. «رلیک شفیر» ژنرال بازنشسته نیروی هوایی اسرائیل که خلبان حمله سال ۱۹۸۱ به تاسیسات هسته‌ای عراق (اوسیراک) بود، گفت، ایران ده‌ها تاسیسات هسته‌ای دارد، برخی از آنها در اعماق زمین هستند و نفوذ سریع و نابود کردن آنها برای بمب‌های اسرائیل سخت است.
شفیر افزود که نیروی هوایی اسرائیل هواپیماهای جنگی مناسب برای حمل بمب‌های سنگرشکن ندارد، بنابراین مکان‌های محافظت شده باید بارها و بارها با موشک‌های کم اثرتر مورد حمله قرار گیرند، روندی که ممکن است روزها یا حتی هفته‌ها طول بکشد. یکی از مقامات ارشد امنیتی کنونی رژیم اسرائیل گفت که تل‌آویو در حال حاضر توانایی وارد کردن خسارت قابل توجهی به تاسیسات زیرزمینی نطنز و فردو را ندارد.
نیویورک تایمز در ادامه نوشت، با کمبود هواپیماهای سوخت‌رسان چنین تلاشی بغرنج خواهد شد. توانایی سوخت‌گیری برای بمب‌افکنی که ممکن است مجبور شود بیش از ۲۰۰۰ مایل رفت و برگشت را طی کند و از فراز کشورهای عربی که نمی‌خواهند ایستگاه سوخت‌گیری برای حمله اسرائیل باشد عبور کند، بسیار مهم است.
«تل انبار»، کارشناس هوانوردی و رئیس‌سابق «مؤسسه مطالعات راهبردی هوایی و فضایی فیشر» گفت: «این امکان وجود دارد که وقتی هواپیماهای اسرائیلی می‌خواهند در اسرائیل فرود بیایند، متوجه شوند که موشک‌های ایرانی باندهای پروازشان را منهدم کرده‌اند.»