kayhan.ir

کد خبر: ۱۲۷۷۲۶
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۱
در ادامه اهانت‌های قبلی

حسن روحانی: مخالفان دولت کم‌عقلند!

رئیس‌جمهور در پنجاه و هفتمین مجمع سالیانه بانک مرکزی پرده دیگری از حقوق شهروندی ادعایی دولت را رونمایی کرده و با کم‌عقل خواندن منتقدین گفت: کسانی که با دولت مخالفت می‌کنند، بیشتر بر مبنای کمبود عقل است، مخالفت با دولت معنی ندارد!
حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح دیروز در پنجاه و هفتمین مجمع سالیانه بانک مرکزی تصریح کرد: مجموعه سیاست‌های اقتصادی دولت و بانک مرکزی در 4 سال گذشته یعنی تا پایان دولت یازدهم بر مبنای شاخص‌های اقتصادی، سیاست‌های موفقی بوده است.
روحانی نظارت دقیق و ایجاد شفافیت را از جمله اقدامات مهم بانک مرکزی با کمک سایر بانک‌ها برشمرد و گفت: در 4 سال گذشته توانستیم به هدف بزرگی دست پیدا کنیم. در آغاز دولت یازدهم هنگامی که از تورم تک رقمی سخن می‌گفتیم برخی نه تنها باور نمی‌کردند، بلکه لبخند تمسخر هم می‌زدند، چرا که ما در شرایطی بودیم که میزان تورم سالانه 40 درصد، تورم نقطه به نقطه 45 درصد و تورم در مواد خوراکی 51 درصد بود و ما در آن شرایط می‌گفتیم گام به گام در این دولت به سمت تورم تک رقمی حرکت خواهیم کرد.
رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: یکی از آرزوها و برنامه‌های اعلام شده دولت رسیدن به تورم تک‌رقمی بود که البته کار ساده و آسانی نبود، ضمن اینکه عده‌ای هم بودند که با این تصمیم موافق نبوده و می‌گفتند خروج از رکود و رونق اقتصادی برای دولت هدف اول و کنترل تورم باید در اولویت دوم قرار داشته باشد.
روحانی افزود: به هر حال تورم تک رقمی تحقق یافت و این یک آرزوی بلندمدت و 26 ساله بود تا بتوانیم به تورم تک رقمی برسیم و امسال هم با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم می‌شود به طور مطمئن گفت که تورم سال 96 هم تک رقمی است.
رئیس‌جمهور اظهار داشت: خواست من از بانک مرکزی این است که این راه را برای سال بعد و سال‌های آینده ادامه دهد البته ممکن است سخت و سنگین باشد، اما حرکت در این مسیر برای ما ضرورت دارد چرا که امروز کشورهایی که دارای تورم دو رقمی هستند تعدادشان به اندازه انگشتان یک دست هم نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری حسن روحانی با ‌اشاره به اینکه تمام تلاش‌هایی که علیه نظام و دولت انجام می‌شود، بر مبنای این است که مردم نسبت به آینده امیدشان را از دست بدهند و اعتماد میان دولت و مردم کاهش یابد، افزود: اگر اعتماد متقابل میان دولت و مردم مستحکم بماند و به آینده امیدوار باشیم همه امور در مسیر درست قرار می‌گیرد، چرا که ما در کشوری دارای توانمندی‌های فراوان و سرمایه بی‌شمار با ملتی بزرگ قرار داریم و می‌توانیم به راحتی از مسایل و مشکلات‌مان عبور کنیم.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه اگر در سال 92 می‌گفتیم در سال 95 تورم تک رقمی خواهیم داشت، شاید حتی باور آن برای بعضی از مدیران و مسئولان بانکی نیز سخت بود، اظهار داشت: این دستاورد بزرگ باید حفظ شود، البته بی‌خبر نیستم؛ برخی به بهانه مخالفت با دولت به امید و آینده ملت ضربه می‌زنند که البته این اقدامات بر مبنای کم‌عقلی و کمبود عقل است وگرنه مخالفت با دولت معنایی ندارد.
روحانی ادامه داد: مبارزه با دولت به معنای مبارزه با منافع ملی و ضربه زدن به امید و اعتماد مردم است.
درباره اظهارات رئیس‌جمهور و توهین مجدد و مکرر او به نمایندگان نکاتی وجود دارد که بایستی بدان‌اشاره کرد.
روحانی رئیس‌جمهور که پیش از این بارها از بستن دهان منتقدان به خدا پناه برده بود در سخنرانی دیروز در اجلاس مجمع سالانه بانک مرکزی، منتقدان به مدیریت تورم دولت را بی‌‌عقل خواند.
البته این اولین باری نیست که رئیس‌جمهور به منتقدان دولت اهانت می‌کند و از تعابیری زشت و زننده علیه آنان استفاده می‌کند، رسانه‌های مختلف تاکنون لیستی منتشر کرده‌اند که هر روز تکمیل می‌شود و در آن لیست فهرستی از 54 توهین روحانی به منتقدان دولت دیده می‌شود.
به جهنم حواله دادن منتقدین، تازه به دوران رسیده خواندن آنان، ناراحت بودن منتقدین از شکوفایی اقتصادی کشور، تلاش مخالفین برای ایجاد شکاف و تفرقه میان ملت و دولت، در اقلیت و تخریب‌گر بودن آنان، گروه کوچک حامی افراط، حامیان شکاف قومیتی، دروغ پراکن، فعال در اتاق عملیاتی علیه دولت، ترسو، بزدل، عقب‌مانده، هراسان مانند کفار، غوطه ور در فساد، اقلیتی تندرو و ناراضی از برجام، عصر حجری و بیکار ، متوهم و جاهل به دین، به دنبال انحراف و بالا رفتن از دیوار، هوچی‌گر و بی‌شناسنامه، حرف مفت زن و... همه و همه از جمله توهین‌های رئیس‌جمهور و دولتی‌ها در این چهار سال به منتقدین است که لیست کردن آن مثنوی هفتاد من کاغذ می‌طلبد.
بزرگ‌ترین اعتماد مردم باید به بانک مرکزی و دیگر بانک‌ها باشد!
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه بزرگترین اعتماد مردم در بخش اقتصادی باید به بانک مرکزی و دیگر بانک‌ها باشد، خاطر نشان کرد: امید و اعتماد مردم به بانک مرکزی به مراتب بیشتر از چند سال قبل است و افزایش یافته است چرا که امروز نظارت‌های بانک مرکزی دقیق‌تر و برخی غده‌های سرطانی از نظام بانکی خارج و سرمایه بانک‌ها و ارتباطات بین‌المللی آنها افزایش یافته است.
روحانی ادامه داد: مطمئناً امروز اعتمادها نسبت به بانک مرکزی و دیگر بانک‌ها بیشتر از قبل شده وگرنه در طول این مدت نمی‌توانستیم بر رکود فائق شویم.
رئیس‌جمهور با ‌اشاره به اینکه همه اقدامات بر مبنای رونق و رشد اقتصادی انجام می‌شود، گفت: کشور باید در مسیر رشد اقتصادی و رونق قرار بگیرد؛ اگر شرایط آغاز دولت یازدهم ادامه پیدا می‌کرد و رشدها منفی بود امروز هرگز نمی‌توانستیم نسبت به آینده امیدوار باشیم.
رشد اقتصادی ایران
 در رتبه اول جهان قرار داشت!
روحانی با بیان اینکه رشد اقتصادی ایران در سال 95 در رتبه اول جهان قرار داشت، خاطر نشان کرد: ممکن است برخی بگویند که افزایش تولید نفت بخش بزرگی از این رشد را برعهده داشته اما باید بدانیم که افزایش تولید نفت هم به واسطه مجاهدت و کار خستگی‌ناپذیر سربازان جبهه تولید و مهندسان و کارگران نفت در کشور بوده که توانستند در طول 6 ماه میزان تولید نفت را به میزان گذشته بازگردانند.
روحانی از تورم، رشد،‌اشتغال و میزان سرمایه‌گذاری به عنوان شاخص‌های اصلی اقتصاد نام برد و اظهار داشت: در بخش ‌اشتغال تعداد افرادی که شاغل هستند از 21/3 میلیون نفر در سال 92 به 23/3 میلیون نفر افزایش یافته و این به معنای آن است که در سال‌های اخیر بیش از 2 میلیون شغل خالص در کشور ایجاد شده و سالانه 500 هزار نفر به طور متوسط ‌اشتغال خالص ایجاد شده است.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه در همه شاخص‌های اقتصادی قدم‌های خوبی برداشته شده، گفت: در زمینه‌اشتغال، صنعت، کشاورزی و اجرای طرح‌های مهم در کشور، بانک‌ها نقشی محوری دارند.
سخنان رئیس‌جمهور در رابطه با رشد اقتصادی، ارائه آمار و ارقامی که نشان‌دهنده خروج کشور از رکود است و همچین کنترل تورم نشان می‌دهد که ظاهرا روحانی در کشوری غیر از ایران زندگی کرده و مسئولیتی غیر از ریاست جمهوری ملت ایران را بر عهده‌ دارند!
روحانی 15 مرداد 1392 و در آغاز دوران ریاست جمهوری گفته بود: معیار تورم، جیب مردم است نه بانک مرکزی و مرکز آمار و امروز با نادیده گرفتن اعتراضات به حق مردم به وضعیت بد معیشتی و اقتصادی مدام به آمار و ارقام مختلف استناد می‌کند که همه نشان می‌دهند مردم در‌ اشتباه هستند، تورمی وجود ندارد، از رکود خارج شده‌ایم و رشد اقتصادی ایران در دنیا اول است و در یک کلام همه چیز آرام است و مردم در نهایت خوشبختی زندگی می‌گذرانند!
روابطمان با دنیا بهتر شده!
روحانی با بیان اینکه در طول 3 الی 4 سال گذشته، ‌روابط مان با دنیا بهتر از گذشته شده است، افزود: به واسطه تلاش بانک مرکزی و سایر بانک‌ها امروز در زمینه روابط با بانک‌های خارجی، بانک‌های عامل، رابط‌های کارگزاری و ال‌سی‌ها، شرایط بهتری نسبت به گذشته داریم که البته هنوز مطلوب و کامل نیست و باید تلاش بیشتری انجام شود.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت مصمم است این مسیر را ادامه داده و اعتماد بانک‌های جهانی باید نسبت به بانک‌های ما بیشتر شود، افزود: میزان سرمایه یک بانک، کفایت سرمایه، انضباط در بانک و ترازنامه شفاف از جمله مواردی است که می‌تواند در افزایش اعتماد و گسترش روابط بانک‌های خارجی با بانک‌های ما تأثیرگذار باشد که دولت در این راستا سه لایحه در زمینه مبارزه با پولشویی، مسایل مالی تروریسم و اصلاح برخی مواد قانونی به مجلس ارایه کرده که تصویب این لوایح می‌تواند دیدگاه جهانی را نسبت به بانک‌های داخلی و روند پولی و مالی در داخل کشور تغییر دهد.
روحانی با تأکید بر اینکه امروز اعتماد بانک‌های جهانی به بانک‌های داخلی نتیجه سرمایه و ترازنامه شفاف است، گفت:‌ مطمئناً کار با شفافیت به نفع ماست و اگر کسی فکر می‌کند که اقدامات بدون شفافیت به نفع او خواهد بود، قطعاً این نفعی کوتاه‌مدت است چرا که نفع بلندمدت همه ما در شفافیت و در نظر گرفتن منافع ملی است.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز یکی از مشکلات سیستم بانکداری ما این است که در طول سا‌های گذشته نسبت به بانکداری جهانی عقب‌افتادگی داریم و باید خود را هر چه سریع‌تر با آیین‌نامه‌ها و مقررات روز بانکداری دنیا سازگار کنیم، ‌ادامه داد: امروز یک قدم از آن لیست سیاه در مقررات و قوانین بانکی و مالی فاصله گرفته‌ایم.
روحانی با بیان اینکه شرایط امروز ما در زمینه ریسک اقتصادی بهتر از قبل شده و پیشرفت داشته‌ایم، گفت: با هر معیاری که بخواهیم در نظر بگیریم، امروز وضع بانک‌ها در کشور بهتر از گذشته است و به همان نسبت اعتماد مردم به بانک‌ها باید بیشتر و روابط بانک‌ها با دنیا سهل‌تر و گسترده‌تر باشد.
رئیس‌جمهور با‌ اشاره به اینکه در دنیای امروز بدون ارتباط با جهان نمی‌شود امور بانکی و مالی را به خوبی انجام داد، افزود: البته به صورت گرانقیمت می‌توانیم همه کار انجام دهیم اما اگر می‌خواهیم منابعی ارزان در اختیار داشته و از امکانات و منابع مالی دنیا به خوبی استفاده کنیم، باید در راستای افزایش اعتماد تلاش کنیم.
روحانی در این بخش از سخنان خود نیز از بهبود روابط ایران با جهان در طول چند سال قبل سخن می‌گوید ولی‌اشاره‌ای به رویداد تلخی که اخیرا خبر آن به رسانه‌ها منتشر شد نمی‌کند که فرودگاه آلمان در اقدامی توهین‌آمیز از ترس تحریم‌های آمریکا، از سوخت‌رسانی به هواپیمای وزیر خارجه ایران خودداری کرده است!
در مورد روابط بانکی کشور با جهان نیز رئیس‌جمهور علی‌رغم تصریحات مکرر مسئولین دولتی مبنی بر اینکه تحریم‌های بانکی همچنان سر جای خود باقی است می‌گوید: «امروز در زمینه روابط با بانک‌های خارجی، بانک‌های عامل، رابط‌های کارگزاری و ال‌سی‌ها، شرایط بهتری نسبت به گذشته داریم»!
در این رابطه وزیر نفت چندی پیش در پاسخ به این سؤال که مگر قرار نبود مشکل نقل و انتقال پول در برخی کشورها از جمله چین و کره بعد از برجام حل شود و یا اینکه دو سال فرصت کمی برای تحقق این موضوع بوده است؟ پاسخ داد: مشکل این پول‌ها ربطی به برجام ندارد. اینها مربوط به تحریم‌ها یا اقدامات محدودکننده آمریکاست!
وی در ادامه با این ادعا که «الان از نظر قانونی هیچ بانکی یا شرکتی برای کار با ما ممنوعیت ندارد»، گفت: اما برخی بانک‌ها سهام آمریکایی دارند و با ما کار نمی‌کنند، برخی دیگر هم هستند که سهام آمریکایی ندارند ولی مبادلات دلاری آنها زیاد است و ریسک نمی‌کنند با ایران کار کنند.
زنگنه تصریح کرده بود: شک نکنید که در مسائل بانکی هنوز گیر داریم. از قول من بنویسید که ما در مسائل بانکی گیر داریم، البته این موضوع ربطی به برجام ندارد و مربوط به بقیه مسائل است!
مشخص نیست زمانی که این مشکلات سرجای خود باقی است و برجام نیز نتوانسته مشکلی را حل کند و اصولا نیز به برجام ربطی نداشته که مشکلات بانکی کشور را حل کند چرا در سال‌های گذشته تا این میزان برخی به بزک کردن برجام پرداخته و رئیس‌جمهور نیز در فضایی جداگانه از حقیقت‌های موجود کشور از ریشه مشکلات را کتمان کرده و می‌گوید روابط بانکی شرایط بهتری نسبت به گذشته را تجربه می‌کند؟!